Wild Wood, AAbergKruse og Maagaard glas

Spændende designudstilling i Kammergalleriet.

3 designere laver ny og unik udstilling i Lemvig.
Det er trædesign Wild wood, Lysdeigneren AAbergKruse og Maagaard glas.
Den helt unikke udstilling viser spændvidden mellem det stilrene og æstetiske mod det rå og vilde.
Sammensætningen af de 3 materialer både supplerer og udfordrer hinanden i dette et nye mix.
Udstillingen i Kammergalleriet åbner med fernisering søndag d. 27 dec. kl 14, hvor alle er velkomne.
Udstillingen varer til den 27.  januar. Åbent: tirs-fre 14-17 ,lørdag 10-13, søn/man + 31/12 lukket

plakat Maagaard

 

 

 

 

 

 

 

Trædesign Wild Wood.
Wild Wood drives ud fra bæredygtige principper, hvor hele værdikæden skal være lige så bæredygtig som det enkelte bord.
Hos Wild Wood arbejdes der med træ og det er vigtigt for os, at træet holder den bedste standard. Plankerne, der arbejdes med, er udvalgt med omhu og bordene forlader ikke værkstedet, før der er fuldstændig tilfredshed.
Træet kommer fra både danske og udenlandske skove, og vi er altid på udkig efter spændende træ og forskellige sorter. Vi arbejder med ovntørret træ og dette reducerer, hvor meget træet slår sig eller sprækker. Fordi vores borde laves af massivt træ, kan de aldrig styres fuldstændigt og har mulighed for at udvikle sig over tid.
Hvert bord er lavet i hånden, af særligt udvalgt træ og ofte tilpasset det rum, som det skal stå i. Bordene skal være holdbare, smukke og skabe et naturligt centrum for samtaler og eftertanke.
Wild Wood er ejet og drevet af Sune Enevoldsen.

wild wood(1)

www.Wild-wood.dk

 

 

 

 

 

 

Lampedesign AabergKruse

Symmetri med kobling til naturen
Kendetegnende for AabergKruses design er en særlig symmetri, der tager udgangspunkt i naturens former. Og præcis ligesom virksomheden, opstod denne kobling til naturen, uden at det egentlig var meningen. Da Randi Ulrikke skabte de første lamper, var det ud fra en intuitiv fornemmelse af, hvad der virkede, og en klar oplevelse af, hvornår en lampe var færdig.
Tilknytning til Lemvig
Randi Ulrikke:
“I Lemvig boede min fars faster Agnes Boldsen, som var en dame jeg kom til at holde utrolig meget af, og som har haft stor betydning for min kreativitet, da hun var i stand til at møde barnet i mig. Hun var meget glad for naturen og vi har ofte gået på svampe-jagt i skoven. Hun boede i Søndergade og blev kaldt Frk. Boldsen og lavede de mest fantastiske små lune frikadeller. I mange år har den lokale slagter i Lemvig lavet Frk. Boldsens spegepølse. Jeg ved ikke, om han stadig gør det. Lemvig er derfor også noget helt specielt for mig.”

1_Guldregn_spisebord-600x815

www.aabergKruse.dk

 

 

 

 

 

Glas Agnethe Maagaard
Lokalt islæt.

Agnethes inspirationskilde er den vestjyske natur, som hun udforsker gennem eksperimenter i glasmaterialet til store unikke kunstfade og relieffer.

Hun fortæller historier med glasset og bruger det, som penselstrøg på min palet.

Agnethes glaskunst har bragt hende mange fantastiske oplevelser bla. Dronningens besøg i 2009, bestillingsopgaven til Kronprinsesse Mary, den store kirkeudsmykning i Dybe kirke og samarbejdet med generalkonsulatet i New York, hvor der nu er udstilling i udvalgte designbutikker og gallerier i New York og Chicago.

MaagaardGlasværk 4(1)

www.maagaardglas.dk

 

 

 

Udstillingplan 2016 ny