Som Vinden Blæser

Nye dybder i Kammergalleriet

Kunstnergruppen “Som Vinden Blæser” viser i maj måned udstillingen ”På dybt vand”.

”Ja, her er vi virkelig ude at svømme”, siger Ane Wöhlk, medlem af kunstnergruppen, der i øvrigt består af Gitte Klokker, Johanne Randen, Kirsten Bak Andersen, Lene Abildgaard Knudsen og Mariane Majgaard.

De seks kvinder har oftest et fælles tema for deres udstillinger, og tit er emnet underfundigt med mangfoldige fortolkningsmuligheder.
Om den aktuelle udstilling ”På dybt vand” fortæller kunstnerne: Udstillingens titel kan forstås både meget konkret og i overført betydning. Alle kender vel betydningen af ”at være på dybt vand” i den forstand, at situationen ikke er til at overskue, at det er svært at redde sig på land igen. Eller betydningen bogstavelig talt i havets dyb. Hvordan de seks kunstnere forholder sig til emnet, må man møde op i Kammergalleriet for at orientere sig om, men det kan her afsløres, at der vil være meget at se på, forholde sig til og tolke på.

Viste billeder er fra udstillingen – herunder også fra ferniseringen den 8. maj, hvor udstillingen blev åbnet af byrådsmedlem Kenneth Bro.

Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne 2015, der i år afholdes i Lemvig, har overskriften ”Fisk og fiskeri” – og muligvis er der en vist sammenhæng med udstillingen i Kammergalleriet…

Åbningstider: Mandag til fredag kl. 14 til 17, lørdag 10 til 13. Torsdag den 14. maj (Kristihimmelfartsdag) holdes lukket. Fredag den 22. hvor, der er Lemvig by Night, er der åbent fra 14 til 21. Pinselørdag den 23. maj er der åbent fra 10 til 17, søndag den 24. 11 til 15 og mandag den 25. er Kammergalleriet lukket.

På dybt vand Plakat 06052015

 

 

 

 

 

Plakaten er Gitte Klokkers værk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udstillingsplan – 2015