Rikke T. og Heidi Tang

 

2 kvindelige kunstnere gentager sidste års succes i Kammergalleriet.

2 yngre kunstnere med lokaltilknytning udstiller endnu engang malerier og glaskunst i Lemvig i november. Begge kunstnere har tidligere udstillet i Kammergalleriet og deltaget på diverse messer, både lokalt og nationalt.

Udstillingen er åben hver dag fra 11.00 til 17.00 – både på hverdage og i weekenden fra torsdag d. 6. t.o.m. onsdag d. 19. november 2014.

Der bydes velkommen til den officielle åbning fredag d. 7. november fra 18.00 til 20.00. Alle interesserede er mere end velkomne i hele perioden til et kik forbi, en kop kaffe og en uforpligtende snak.

7744168-kvindelige-kunstnere-p-kammergalleriet---1

Udstillingen består af glaskunst og malerier – og der vil samtidig være mulighed for at købe de udstillede værker. Blandt de mange smukke ting er årets nye julepynt i glas tilgængeligt i mange smukke farver og udgaver. Ideér til årets- og julens værtindegaver, jule- og fødselsdagsgaver, bryllups-, barnedåbs- og jubilæumsgaver.

Glasfeen v/ Rikke T. er grundlagt i Holstebro og værkstedet er åbent efter aftale. Der tilbydes kurser såvel som salg fra værkstedet i Holstebro.

Art by Tang v/ Heidi Tang er baseret i Kolding, men Heidi er oprindeligt fra Bøvlingbjerg med stor tilknytning til Lemvig. Heidi´s malerier er oftest i glade, stærke og udtryksfulde farver – med plads til egen fortolkning af værkerne. Heidi maler både abstrakt og i pop art stilen.

Begge kunstnere er yngre kvinder som jonglerer kunsten mellem familie og karriere. De deltager på udstillinger, messer etc. lokalt og nationalt, senest på Living+ i Messe C i Fredericia.

Fotos fra nuværende udstilling i Kammergalleriet

Glasfeen v/ Rikke T. & Art by Tang v/ Heidi Tang.

————————————————————————————————————————————–

Udstillingsplan 2014

udstillingsplan 2015