Påskeudstilling 2014

Fra den 12. april til den 22. april vises på årets påskeudstilling, sædvanen tro, værker af årets udstillere. Udstillerne er hver repræsenteret med 1 til 3 værker, hvilket betyder en varieret udstilling, både hvad udtryk og form angår. Det er de forgangne år, den store variation til trods, lykkedes at sammensætte værkerne, så de udgør en spændende og seværdig udstilling.  – Kom selv ind og se, om det også er lykkedes i år. Se samtlige årets udstillere her: Udstillingsplan 2014.Også Margit Buus (som udsender nyhedsbreve fra galleriet) deltager.

Plakat for udstillingen Klik på fotoet for større

Plakat for udstillingen
Klik på fotoet for større

 

Påskeudstillingen 2014 er uden fælles tema, og da udstillerne arbejder uafhængig af hinanden, er der virkelig lagt op til en meget alsidig udstilling med maleri, grafik, skulptur, keramik, tekstil og meget andet.

Der er på påskeudstillingen mulighed for at orienterer sig om hvilke udstillere, man gerne vil se flere værker af på en af årets kommende udstillinger i Kammergalleriet. Nogle af udstillerne er gamle kendinger i Kammergalleriet, mens andre er helt nye.

DSC_0001-1  Fra fernisering af Påskeudstilling 2013

Kammergalleriet er en sammenslutning af kunstnere og kunsthåndværkere, som sammen fordeler årets måneder til forskellige udstillinger, og der vil hele tiden være nye og spændende oplevelser i galleriet i Vestergade.

Under hele udstillingen kan der købes lodder til støtte for Kammergalleriet. I år er gevinsten et værk af kunstneren Eva Hermann. Det vindende lod vil blive udtrukket ved udstillingens afslutning og vinderen bliver kontaktet direkte.

Der er fernisering på påskeudstillingen lørdag d. 12.04. kl. 11, hvor åbningstalen vil blive holdt af turistchef Björn Sigurjónsson.

Udstillingen  kan ses frem til 22.04. Åbent dagligt fra 11- 17, lørdage dog 10 – 13. Lukket søndag.

Udstillingsplan 2014