Nye lokaler – ny udstilling

Det er glædeligt, at vi i perioden fra den 13. juli 2018 til den 9. oktober 2018 igen kan åbne dørene for nye udstillinger.

Det er ejeren af bygning Aagade 1, Lemvig, Michael Ø. Vejlgaard der i kraft af en favorabel sponsoraftale har gjort det muligt for Kammergalleriet igen at formidle udstillinger i en tidsbegrænset periode i disse smukke, lyse lokaler på hjørnet af Weibelsgade/Aagade, som har stået tomme i en længere periode.

På billedet ses Johanne Randen, Hans Morten, Anne-Mette Flyvbjerg, Anders Riis og Ivan Børding i forbindelse med klargøring til den første udstilling. Det gamle skilt fra galleriet i Vestergade passede i øvrigt som fod i hose til den nye midlertidige plads over døren.

På den første udstilling i perioden 13.7.18 til den 9.8.18 kan man opleve værker af 6 forskellige kunstnere, som alle har udstillet tidligere i Kammergalleriet. Der er Rie Takeuchi Rolighed (skulptur/papirkunst), Agnethe Maagaard (glaskunst), Anders Riis (foto), Eva Hermann (keramik), Hans Morten (maleri) og Johanne Randen (maleri).

I perioden er der åbent på hverdage fra kl 13 – 17 og lørdag/søndag fra kl 11-15.

Vær så god at kigge forbi