Majbrit W. Mikkelsen og Dorthe Lund

Som debutanter på Kammergalleriet kan du i perioden fra og med fredag den 27. februar til og med lørdag den 21. marts opleve 2 kunstnere, nemlig Majbrit W. Mikkelsen og Dorthe Lund. 2 spændende kunstnere, som supplerer hinanden godt, og som vi glæder os meget til at kunne præsentere.

Tema:  Vores liv er fyldt med kontraster på alle områder. På udstillingen vil man opleve nogle af disse kontraster: Kontrasten mellem lys og skygge, form og farver, abstrakt og figurativt, fordybelse og humor, ro og forundring. Maleri og tegning.

Majbrit Winter Mikkelsen (1965), Lemvig  (www.ramsack.dk)

“Jeg finder min inspiration i hverdagen. Konkrete situationer, mennesker jeg møder og samspillet mellem dem. Følelserne der kan opstå. Ord eller udtryk vi bruger eller måden vi gør tingene på, omdanner jeg til billeder. Fælles for disse billeder er en humoristisk vinkel og en krøllet kant, til den historie jeg gerne vil fortælle. Ofte er der langt flere tanker bag mine billeder end kun den humoristiske, ironiske og selvironiske vinkel. Men om beskueren vil længere ind i historien end den umiddelbart sjove, er helt valgfrit. Kan jeg med mine billeder bringe et smil på læben hos andre, så har jeg nået meget af det, jeg egentlig gerne vil. For mig er smilet og humoren imellem os mennesker vigtig, i vores ofte alt for travle hverdag. Jeg arbejder med akryl på lærred og tegning.

ahetJApaXoRcJu0whvi1BJnmA29XdKqL6RlObx6zdwxRKmnTNQNeAW4CVKnRT2I-hIaQQVpqiX_ZfjlbJ-XHYfgSrRY=w1232-h746

 

Et eksempel på Majbrits kunst

 

 

 

 

 

 

Dorthe Lund (1972), Strande  (www.dorthelund.dk)

Jeg henter min inspiration i nordiske/vestjyske landskaber.
Særligt havet og horisonten går igen i mine billeder.
Nogle gange bliver det næsten abstrakt.
Andre gange forsøger jeg at fange naturens linjer, et særligt lys eller en stemning.
Teknikken er akryl på lærred tit mange lag ovenpå hinanden.
Bruger også sand, lak og kridt, for at skabe stoflighed og skiftende farvespil.

_kesCmRIrcaCdWU4R4NM8tQB-W9Dft5ngTY73rfY_j4ApmZziUuhwOufK_NNCs74S52oK1fXSR3DEiCEUFep9r1tQTA=w1232-h746

 

Et eksempel på Dorthes kunst

 

 

 

 

 

Åbningstider i perioden fra fredag den 27. februar til lørdag den 21. marts er: torsdag/fredag fra 14 – 17, lørdage fra 10 – 13.

 

NB: Næste udstilling i galleriet er Påskeudstillingen – læs mere herom ved at klikke på “kommende” i højre side

———————————————————————————————————-

Udstillingsplan – 2015