Inge-Dorte Graakjær og Susanne A. Kristensen

Fra torsdag den 23. april – 6. maj udstiller 2 kreative Lemvig-søstre: nemlig

Inge-Dorte Graakjær og Susanne A. Kristensen

Inge-Dorte:
idfix@hotmail.dk
Jeg vil gerne præsentere mit designværksted: Inge-G design, som blev åbnet den 12 december 2014, umiddelbart efter bestået eksamen som BA Tekstildesign, – håndværk og formidling på Teko i Herning. Værkstedet befinder sig sammen med min privatbolig på Fabjergvej 21 A, men dele af værkstedet vil være at finde i Kammergalletiet hvor alle er velkomne til at kigge ind og få en snak om hvad jeg kan tilbyde ud i tekstilt design og re-design.

Udstillingen vil præsentere Bachelorprojekt fra december: “Kjolen til forandring, forundring og forvandling”. Beklædningssyning kombineret med oplevelsesdesign som var de to fag jeg valgte at skrive eksamensprojekt i.

Der vil også være udstillede kostumer fra mit seneste kostumierjob: den netop afholdte danseforestilling: ” And the winner is!!!”, som er den ene af Balletskolen i Holstebro’s årlige forestilling i Musikteatret. Forestillngen blev udført elever fra 6 – 10. klasse som fortolkede 9 forskellige Oskarvindende film i form af danseshows koreograferede i forskellige dansestilarter.

Susanne:
sakmors@dpro.dk
Bosat i Nykøbing Mors, men føler sig stadig som Lemvig-pige og har stærk tilknytning til Lemvig, fjorden og Vesterhavet. Udstiller ætsebilleder.

Flyvende dyr og monstre.
Velkommen til surrealisme, hvor intet og alt giver mening. Som et barn der frit gør brug af forestillingsevne, hvor det kunne gå galt for andre.
De dæmpede farver og intime skitseringer binder det hele sammen i et værk.

—————————————————————————————————————————

Lidt flere billeder fra den aktuelle udstilling:

Udstillingen er åben fra 23. april til 6. maj 2015.

Hverdage fra 11 – 18
Lørdag/søn/helligdage: 11 – 14

————————————————————————————————————–

Udstillingsplan – 2015