Ilze Rudzite, Rie Takeuchi R., Helle Esbo, Gunhild Degn Østergaard og Helle Kirk

“FOLK og FAUNA” er temaet på den nye og spændende udstilling i galleriet, hvor ikke mindre end 5 kunstnere er gået sammen om at vise sine ting frem i perioden fra den 12 – 24. september.

Det er en sjov blanding af kunstnere – de stammer ikke fra samme område og de bruger heller ikke samme kunstneriske teknik eller materiale til deres kunstværker. Men deres tanker om kunst og menneskets liv og følelser, har de til fælles.

Ilze Rudzite  stammer fra Letland og er tekstilkunstner. Hun udstillede i august på Bovbjerg Fyr. Rie Takeuchi R. er japaner og har boet i Bøvlingbjerg i flere år. Hun har sine nyeste værker med, lavet af gamle bøger. Helle Esbo viser nye collager. Gunhild Degn Østergaard laver store og små billeder – især “artmoney”, og det er første gang, hun udstiller på Kammergalleriet. Helle Kirk udstiller sine ting i keramik og var også med i foregående udstilling på galleriet.

rJgLKNcUbjCEZUTi4QBOGuq2wgTkqOpI7ItkN178MFwU3LTzDsdzhthebr_UvmzD7dlpLIw6XBcexTEnqHi-0wVBOFk=w1246-h793

 

Man kan i udstillingsperioden se og høre om, hvordan udstillerne har arbejdet med værkerne og om deres tanker, idet én eller flere af kunstnerne vil være på galleriet.

 

 

Klik på billedet for større format

 

Billeder fra den festlige fernisering med kulturelt indslag med tango-optræden i argentinsk tango af Ilze Rudzite & Svenning Hoffmann Sørensen fra Tango-Poema Holstebro.

Billeder fra udstillingen, som VARMT kan anbefales at besøge.

Alle er velkommen til af besøge udstillingen som har åbent: Mandag til fredag kl.. 12 – 17, lørdag kl. 10 – 14 og søndag efter aftale. Telefon 60 71 88 05 (Rie)

Udstillingsplan 2014