Husby Efterskole

”Turbo Bacon” ArtXpress elever udstiller i uge 6  (udsnit af collage på headerbilledet)

Fra den 31. januar til den 7. februar er ArtXpress elever fra Husby Efterskole i Lemvig. ArtXpress er en af efterskolens 4 populære profilfag. På ArtXpress udlever eleverne kreativitet i alle afskygninger. Nogle kommer på profilfaget fordi de gerne vil blive bedre til at tegne, andre kan lide at male. På skolen er der god plads til at være kreativ, da den rummer et stort kunstlokale, der er plads og tid til det hele, da eleverne her får 5 timer ugentligt på den nye kreative linje, som har kørt siden august. De i alt 66 elever gør skolen til en hyggeligt og god ramme for 9. og 10. klasse. Se plakat her   Forstør ved at klikke på fotoet

Cecilie Madsen fra Esbjerg er en af de kreative elever på Husby. Af hende kan man på udstillingen blandt andet se et maleri af en fantasiverden, som smukt forestiller det godes kamp mod det onde.  Nikolaj Sønderborg Kristensen er fra Bækmarksbro. Nikolaj er et talent udi abstrakt maleri, og han leger frit med form og farve i quatrokonet ”Another day in my life”. Rune Lind Johansen fra København er vild med at lave tegneserieinspirerede billeder i tusch og farveblyant, og i hans sjove og livlige fantasiunivers kommer man vidt omkring.

Rikke Nielsen fra Skanderborg udstiller 6 forskellige tegninger med flotte skyggevirkninger. Herudover kan nævnes Tobias Pilgaard Hansen fra Holstebro, Rita Jeppesen fra Holstebro. Louise Andersen Ringkøbing, Mette Mølgaard Christensen fra Mønsted og Natasja Madsen fra Holstebro og Pernille Eline Jensen fra Grønbjerg.

Udstillingen har fernisering den 2/2 kl 15-17 hvor alle interesserede er velkomne – til at komme og møde ”blomsten af Danmarks ungdom”. Udstillingsperiode fra den 31.1. til den 7.2.14.

Udstillingen er åben 31.1. (14-16), 1.2. (10-12), 4.2. (14-17), 6.2. (15-17) og 7.2. (15-17)

Følg linket til Husby Efterskoles hjemmeside: Husby Efterskole

____________________________________________________________________________________________

Glæd dig allerede nu til uge 7, hvor du kan blive indviet i Japansk kultur og kunst på Kammergalleriet. Den Japanske kunstner, Rie Rolighed tilbyder en kulturel oplevelse ud over det sædvanlige.   plakat Rie Rolighed

Udstillingsplan 2014