Eva Hermann udstiller keramik og Hans Morten udstiller maleri og tegning

Udstillingsperiode fra den 22. november til den 19. december.

Fernisering fredag den 22. november kl. 16,00

      Raku-fugl, Eva Hermann                  Havn Hans Morten

               Eva Hermann: Raku-fugl                                          Hans Morten: Havn

Sidst de to udstillede sammen var temaet “Ild og Jord”. Denne gang er det “Luft og Vand”

Himlen spejler sig i havet. Når himlen forandrer sig, gør havet det også. Oplevelserne af lys og vand er mangfoldige og udgør den naturlige baggrund, når Eva Hermann iagttager strandens fugle, der ophæver tyngdekraften og frit bevæger sig, hvor vi ikke kan nå dem. De har et frirum og en frihed, vi ikke har. Hun udstiller en række raku-brændte måger og terner – nogle befinder sig på jorden, andre hænger under loftet i galleriet.

Fire sangere er motivet i ét af Hans Mortens malerier. Yoko Ono har sagt, at luften er det element, vi er fælles om. Vi ind- og udånder alle den samme luft. Sangernes farver går igen i billeder af hav, havn og skibe: Lysets orange og røde farver går igen i skibenes last og redningskranse, og skyggernes blå og violette går igen i hav og skibsskrog. Og i billederne af påfugle er der igen anvendt stærke farvekontraster.

Desuden viser Hans Morten er serie tegninger af fisk, der alle er lavet til Niels Jacobsens nyligt udgivne bog: “Danske fisk fra hav til bord”.

Udstillingen er åben fra den 22. november til den 19. december, onsdag til fredag kl. 14 – 17, lørdage kl. 11-13. Der er fernisering fredag den 22. november kl. 16.

Alle er velkomne.