Eva Hermann og Hans Morten

Kloge dyr og mærkelige mennesker?

Indtil jul udstiller Eva Hermann og Hans Morten i Kammergalleriet.
Eva Hermann viser raku brændte dyrefigurer samt keramiske fade dekoreret med høstens vilde bær og blomster. Alt sammen motiver hun møder i sine omgivelser i Husby Klitplantage.file-page1

Hans Morten udstiller billeder (maleri blandet med collage), hvor temaet er mennesker i forskellige situationer og sammenhænge.
Dyrene er normalt optaget af de grundlæggende nødvendigheder: at skaffe føde, overleve og sætte unger i verden – tror vi da. Menneskene har derimod mærkelige projekter i gang, som ingen dyr forstår. Tænk blot på at købe julegaver – eller at sende en mail.
På udstillingen møder grå og sorte krager farvestrålende menneskeskikkelser i dramatisk udfoldelse. Og rolige ænder dekoreret med brune glasurer ligger foran markedspladsen med al dens foretagsomhed og pengesedler. Dyrene med deres naturlige jordfarver er her vidne til, at menneskene fører sig frem – dominerende, uforståeligt og fantasifuldt.

Udstillingen forsøger at rumme både dyr og mennesker. Kan det lade sig gøre? Bliver det mon jul i år? Hvad mener kragen og nissen?

Udstillingen varer fra 28. nov. – 22. dec.
Der er åben tirsdag – fredag kl. 14-17 og lørdage kl 11-13

Fra udstillingen:

Udstillingsplan – 2015

Udstillingplan 2016