Biohusets billedskole for voksne

Det er denne gang de voksne fra Biohusets Billedskole, som gerne vil præsentere nogle af værkerne, som de har arbejdet med i de mørke vinteraftener, mens andre måske har valgt at se en god film et par etager under i Biohuset, Lemvig. Der er også et formiddagshold, som er i gang hver tirsdag.

Udstillingen er åben i perioden fra den 29. marts til den 10. april, og alle er velkommen til at kigge forbi. På hverdage er der åbent fra 14-17 og på lørdage fra 11-14. Der lukket om søndagen.

plakat billedskolen

Der er i øjeblikket 29 voksne elever fordelt på 3 hold. Skolen henvender sig til alle, som ønsker at afprøve evner på det billedskabende område. Der arbejdes både i den klassiske genre og i det mere eksperimenterende. Legen har også en vigtig rolle i arbejdsprocessen, og deltagerne har i det hele taget et hyggeligt og lærerrigt samvær. Det er den lokale kunstner Johanne Randen, som er underviser, og Billedskolen henvender sig til både øvede og mindre øvede.

PSX_20140326_090548    Et af årets elevarbejder

“I denne sæson har vi arbejdet med træer og en hel del med at abstrahere. Vi undersøger, leger, registrerer, diskuterer og kaster os ud på dybt vand. – Noget lykkes, andre ting lagrer sig i et tykt lag af erfaringer, som forhåbentligt kan drages til indtægt i et andet billede. Vi vil gerne med vores udstilling vise noget af alt dette og om koncentration, fordybelse og kampe – men ikke mindst: skaberglæde” udtaler Johanne Randen.

20140326_195424  Her arbejdes koncentreret

Indlæg i Lemvig Folkeblad den 31. marts. (Stor tak til bladet for fin artikel): DpvVf7ZQA8LfGt_vtP79nvvUvonFnGMfsveghX6dfXhk9eLMuRolbjvQ9kboPjCpGlMvXcbdWbc1DwXnYhLfMhk=w1163-h749   Klik på billede for at se større


Nedenfor vises billedgalleri fra ferniseringen den 29. marts, som var meget velbesøgt. Åbningstalen blev holdt af Johanne Randen:

Udstillingsplan 2014 for Kammergalleriet